English Español Français Deutsch Italiano עברית Nederlands اللغة العربية 日本語 Türkçe 汉语/漢語 Ελληνικά Português Suomi Bokmål русский Svenska język Čeština Dansk română България íslenska 韓國語 Bosanski jezik Srpski jezik Hrvatski jezik Ukrainian Tagalog Lithuanian Macedonian Slovenian Hungarian kartuli Catalan Vietnamese Thai Estonian Hindi Maltese Slovenčina Latviešu valoda O'z Gjuha  
Päävalikko
Kotisivu
Pokerin perussäännöt
Texas Hold’em säännöt
Nettipokeribonukset
   
 

Texas Hold’em pokerisäännöt

Texas Hold’em pokeria voidaan pelata limiitillä, ilman limiittiä tai pottilimiitillä.

Limiitti: panostukset on määritetty etkä voi panostaa sen enempää tai vähempää. Esimerkiksi $10/$20 liimitin pelissä voit panostaa vain 10 dollarilla ensimmäisellä kahdella kierroksella ja 20 dollarilla viimeisellä kahdella kierroksella.

Pot Limit, pottilimiitti: voit panostaa aina potin summaan asti.

Ei limiittiä: voit panostaa niin paljon kuin sinulla on rahaa! Voit pistää peliin kaikki pelimerkkisi tai vain osan.


Buy-In eli minimiosto
Pöydissä on aina minimisumma, jonka maksamalla pääset peliin mukaan ja joskus on myös maksimi (yleensä no limit -peleissä) Esimerkiksi $5/$10 pöydässä minimi saattaisi olla 100 dollarin paikkeilla.

Button eli nappi
Pokeripöydässä on pyöreä levyke, jota kutsutaan jakajan napiksi. Nappi liikkuu myötäpäivään pöydän ympäri asema kerrallaan joka jaon jälkeen, joten se tulee jokaiselle kerran kierroksen aikana.

Blinds eli alkupanokset
Jakajan napista vasemmanpuoleinen pelaaja asettaa small blindin eli pakkopanoksen ja toinen pelaaja vasemmalle asettaa big blindin eli pimeän panoksen. Blindsit ovat pakollisia alkupanoksia ja ne ovat pokeripöydän blindilimiittien määrittämiä.

Pocket Cards eli lähtökortit
Jakaja sekoittaa pakan ja alkaen small blindistä jakaa myötäpäivään kortteja kuvapuoli alaspäin kunnes kaikilla on kaksi. Nämä ovat omat lähtökorttisi ja vain sinua varten. Niitä ei pidä näyttää muille pelissä mukana oleville.

Pre-flop
Lähtökortit jaetaan ennen floppia eli kolmatta yhteistä korttia ja panostus alkaa ensimmäisellä big blindistä vasemmalla olevalla henkilöllä. Pelaaja voi vastata panokseen, korottaa tai kipata.

Floppi
Kun floppia edeltävä panosstus on tehty, alkaa seuraava panostuskierros ensimmäisellä kädessä mukana olevalla henkilöllä joka on napista vasemmalla. Tämä voi joko sököttää tai panostaa.

Turn eli neljäs pöytäkortti
Panokset on nyt tuplattu, joten $5/$10 pöydän tapauksessa sinun tarvitsisi panostaa $10.

River
Rivessä jakaja kääntää seuraavan kortin, nämä viisi korttia muodostavat boardin eli yhteiset pöytäkortit. Panokset olisivat silti 10 dollaria $5/$10 esimerkissä ja kolme maksimikorotusta.

Showdown eli näyttö
Kun riverin kaikki panostus on ohi ja jos kädessä on mukana enemmän kuin yksi henkilö, niin kaikki kääntävät korttinsa ja parhaan käden näyttänyt pelaaja voittaa potin.


Texas hold’em pokerin oppiminen kestää vain viisi minuuttia, mutta sen täydelliseen hallintaan menee elinikä.


Recently written and posted Backgammon Articles:

Emäksinen Tips ajaksi Backgammon
Kahdentaminen Korottaa kolmanteen potenssiin – nyt kuluva on avain jotta backgammon. Ei koskaan hyväksyä kahdentaa tokko te aari kanssa l; takainen….
Kirjoittanut playing-backgammon.com Monday, January 14, 2008

Backgammon Sodanjohtotaito ajaksi Vasta-alkaja
Backgammon on ajaa jotta hiippakunta joka kanisteri panna aivan heidän ruudullinen lähettää edellä. Enimmät noviisi koetus ei jotta erota jokin avoin ruudullinen ja humauttaa koska monesti koska mahdollinen….
Kirjoittanut playing-backgammon.com Monday, January 07, 2008

Backgammon Käännös
Paikalla aari lukuisa telapölkyt rampa kanisteri olla pelaaja ; tähän aari jokin avulla heidän hallita heilahdus….
Kirjoittanut playing-backgammon.com Sunday, January 06, 2008

Aika Ohjauslaitteet kotona Backgammon
Model after enimmät backgammon asema, moinen koska play65, joka rampa on aika jotta taata että ilakoida voitto aikaa hyväksyttävä askel….
Kirjoittanut playing-backgammon.com Monday, September 03, 2007

Viimeisin kuukauden artikkeli:
Tammikuu 2008Helmikuu 2008Joulukuu 2007Marraskuu 2007
Syyskuu 2007Lokakuu 2007Elokuu 2007Heinäkuu 2007
Kesäkuu 2007Toukokuu 2007Huhtikuu 2007Maaliskuu 2007
Helmikuu 2007Tammikuu 2007Joulukuu 2006Syyskuu 2006
Elokuu 2006Heinäkuu 2006Kesäkuu 2006Toukokuu 2006
Huhtikuu 2006Maaliskuu 2006Helmikuu 2006Tammikuu 2006


Can you Read This?
Skip to toolbar