English Español Français Deutsch Italiano עברית Nederlands اللغة العربية 日本語 Türkçe 汉语/漢語 Ελληνικά Português Suomi Bokmål русский Svenska język Čeština Dansk română България íslenska 韓國語 Bosanski jezik Srpski jezik Hrvatski jezik Ukrainian Tagalog Lithuanian Macedonian Slovenian Hungarian kartuli Catalan Vietnamese Thai Estonian Hindi Maltese Slovenčina Latviešu valoda O'z Gjuha  
Menyja kryesore
Fillimi
   
 

Duke luajtur Poker Online

Pokeri është industri me rritje shumë të shpejt në internet.Me miliona njerëz luajnë poker për argëtim ose për para të vërteta online në njërën prej 50+ dhoma të cilat ekzistojnë në internet.Është llogaritur se rreth 20-25 përqind e lojtarëve të pokerit fitojn para vazhdimisht madje edhe sigurojnë të hyrat kryesore duke luajtur poker.Megjithatë, për të qenë lojtarë i mirë në poker kërkon jo vetëm fat por shkathtësi të mira dhe shumë durim.Lojtarët e mirë e dinë kur të kyçen në lojë dhe kur të largohen.

Ne kemi krijuar këtë faqe që tju ndihmojmë të kuptoni më mirëlojën e pokerit.

Kjo faqe do tju dërgoj në botën e pokerit online me rregulla, variacione të ndryshme tël ojës, sikur Teksas Holdem, High Low Omaha, No Limit, Pot Limit, etj. Ne kemi dëshirët tju ndihmojmë të kuptoni më mirë lojën në atë mënyrë mundeni lehtë të filloni të luani online me njohuri të reja dhe kuptimin e lojës.

Dhomë e pokeritShpërblim për regjistrim (%) Shpërblim për regjistrim ($)
Pacific Poker
100% $400
Red Kings Poker
100% $1000
Lucky Ace Poker
100% $400
Duplicate Poker
Pranon lojtarë nga SHBA
100% $300
Party Poker
30% $150
Titan Poker
100% $500
InterTops Poker
Pranon lojtarë nga SHBA
50% $100
Poker Stars
Pranon lojtarë nga SHBA
100% $50
Everest Poker
100% $50
Mansion Poker
100% $500
Windows Poker
100% $600
CD Poker
100% $500
Bodog Poker
Pranon lojtarë nga SHBA
10% $100
Nuts Poker
100% $500
Full Tilt Poker
Pranon lojtarë nga SHBA
100% $600
Walker Poker
Pranon lojtarë nga SHBA
100% $750


Recently written and posted Backgammon Articles:

MotionX Dice for iPhone
Fullpower® is the leader in developing mobile sensing solutions. On August 18th, they released the MotionX ™ Dice for the iPhone and iPod Touch. It was the consumers that led to the generation of this product….
Written by: Michael Jones 11 September 2020

The latest variation – SassanGammon
2008 seems to be the year for variations on backgammon. The World Backgammon Association (WBA) has announced a new variation in backgammon called SassanGammon ©. The rules have finally been changed to their final form….
Written by: Alexandra Torres 10 September 2020

Some Information and Tips on Backgammon Sets
Backgammon sets are as varied as the players who own them. In many cases, the styles of sets for playing backgammon reflect the personal style of the owner. Here’s some general information about backgammon playing sets and where to find them….
Written by John Adler 01 September 2021

An Overview of Gambling in Backgammon
The possibility of gambling in backgammon is built into the game via the doubling cube. This doesn’t mean that you have to wager money in backgammon – simply don’t use the doubling cube for a gambling-free game….
Written by Benjamin Sami 31 August 2021

Artikujt e Muajve të fundit:
Shtator 2008Gusht 2008Qershor 2008
Janar 2008Shkurt 2008Dhjetor 2007
Nëntore 2007Shtator 2007Tetor 2007
Gusht 2007Korrik 2007Qershor 2007
Maj 2007Prill 2007Mars 2007
Shkurt 2007Janar 2007Dhjetor 2006
Shtator 2006Gusht 2006Korrik 2006
Qershor 2006Maj 2006Prill 2006
Mars 2006Shkurt 2006Janar 2006


Can you Read This?
Skip to toolbar