English Español Français Deutsch Italiano עברית Nederlands اللغة العربية 日本語 Türkçe 汉语/漢語 Ελληνικά Português Suomi Bokmål русский Svenska język Čeština Dansk română България íslenska 韓國語 Bosanski jezik Srpski jezik Hrvatski jezik Ukrainian Tagalog Lithuanian Macedonian Slovenian Hungarian kartuli Catalan Vietnamese Thai Estonian Hindi Maltese Slovenčina Latviešu valoda O'z Gjuha  
Főmenü
A backgammon játék
Backgammon weboldal ismertető
A backgammon története
Backgammon játékszabályok
Backgammon tippek
   
 

Játssz online backgammon (trik trak)!

Böngészd backgammon weboldal ismertetőnket
ÚJ! Böngészd online póker weboldal ismertetőnket!

Ha kezdő vagy a Backgammonban, akkor szabály és stratégia útmutatóink ismertetnek veled mindent, amit tudnod kell a játékról és hogy milyen helyeken van lehetőség az online játékra. Az online Backgammon játékot üzemeltető weboldalakról szóló beszámolóink és javaslatatink kizárólag személyes tapasztalatok alapján készültek.

Akarsz-e MOST online Backgammont játszani? Töltsd le a Backgammon szoftvert és amikor létrehozod a számládat, írd be az alábbi három bónuszkód egyikét, hogy megkaphasd ezt a kizárólag itt felajánlott bónuszt. Versenyezz a világ bármely más játékosával késszpénzért vagy csak mókából. Garantáltan SZÓRAKOZTATÓ!

Bónuszkód
Betét
Érték
DRGAMM5
$25
$5
DRGAMM10
$50
$10
DRGAMM15
$100
$15


Megjegyzés: Ezek a bónuszok egyediek. Semmilyen más ajánlatban nem szerepelnek.


 1. BG Room – www.bgroom.com
  BG a név, BlackGammon a játék!
  BG room egy weblap online backgammonra, akár áll vagy igazi pénzér.

  Mivel 2006ban lőtték fel, eléggé új lap, tehát kevés a látogató a többi platformokhoz viszonyítva. Mégis, ha könnyű játszmákra vágy, ez lehet az ideális lap a számára.  site review 2. Play 65 – www.play65.com
  Meg fogják érteni, hogy az emberek világszerte mért használják az agyukat és szórakoznak jókat a társas- és vetélkedő-játékaikban
  Szórakozásból játszani ingyenes. Az átlagos minősége a vetélkedésnek nem igazán akkora mint a fizetendő részén a honlapnak, mégis található néhány kiváló játékos. Az online Backgammon software a Play65-nél a legjobb amit valaha is láthattunk. Meg fogják érteni, hogy az emberek világszerte mért használják az agyukat és szórakoznak jókat a társas- és vetélkedő-játékaikban. Nyisson új számlát és kapjon $2 ingzen, depozit nélkül.  site review 3. Gammon Empire – www.gammonempire.com
  Társuljon a legnagyobb Backgammon klubhoz a netten. Kapjon $2 csupán az email-e bejelentéséért.
  A Gammon Empire-vel tanulhat a backgammon-ról, javíthatja képességeit, találkozhat új emberekkel és sok pénzt kereshet a győzelmével a kedvenc játékában!
  GammonEmpire a második legnagyobb backgammon oldal, GammonEmpire célja a backgammon érdekességeit ismertetni világszerte, lehetővé tenni profi és amatőr játékosoknak, hogy egymás ellen játszanak földrajzi határok nélkül. A szoftver grafika szép és tiszta és a használhatósága is kielégítő.
    site review 4. Party Backgammon – www.partygammon.com
  Az első backgammon versenysorozat amelyen biztosított az $1 millió nyeremény pénzként!
  Partygammon.com a saját szabadalmazott backgammon szoftver működteti, ami lehetővé teszi a gyors választ a versenyképes kihívásokra.
  Partygammon.com a történelemben először biztosít $1 millió nyeremény pénzt! Pájázzon kivételesen online a Partygammon.com-nál, hogy nyerhessen egyet a 64 versenysorozat nyereménycsomagok közül $12,500 értékben!
    site reviewEmail útján bármikor elérhetők vagyunk ezen a címen [email protected] ha bármilyen kérdésed, vagy megjegyzésed van. Azért vagyunk itt, hogy segíthessünk.
Recently written and posted Backgammon Articles:

A cikk alap backgammon tanácsokat tartalmaz kezdőknek
A backgammon az egyik legrégebben létező játék a világon, melyet már az ősi Egyiptomban is játszottak, és legalább 5000 éves. A játék maga nem csak a szerencsén múlik, hanem a megfelelő stratégián, és a megfelelő lépéseken….
írta Jeri Grychek 04 September 2008.

Backgammon ismertető triktrak
A backgammon (más néven: triktrak, puffjáték, ostábla, távla) célja, hogy minél előbb kivigyük az összes saját követ (amik embereket reprezentálnak) a tábláról. A tábla 4 részre van osztva, mindegyik 6 darab háromszög alakú mezőből….
írta Vicor Tram 28 August 2008.

Alapvető porkoláb triktrak
Duplázó kocka – ez van-e a kulcs 1102 triktrak. Soha nem fogadnak el egy dupláznak ha vagy túl távol hátsórész. A párja felé három és nyom 1 – 0 és az ellenződ dupláztál és elfogadtál, akkor should rádupláz a következő fordulatod….
írta playing-backgammon.com 14 January 2008.


A legutóbbi hónapokban közölt cikkek:
Szeptember 2008Augusztus 2008Június 2008
Január 2008Február 2008December 2007
November 2007Szeptember 2007Október 2007
Augusztus 2007Július 2007Június 2007
Május 2007április 2007Március 2007
Február 2007Január 2007December 2006
Szeptember 2006Augusztus 2006Július 2006
Június 2006Május 2006április 2006
Március 2006Február 2006Január 2006


Can you Read This?
Skip to toolbar