English Español Français Deutsch Italiano עברית Nederlands اللغة العربية 日本語 Türkçe 汉语/漢語 Ελληνικά Português Suomi Bokmål русский Svenska język Čeština Dansk română България íslenska 韓國語 Bosanski jezik Srpski jezik Hrvatski jezik Ukrainian Tagalog Lithuanian Macedonian Slovenian Hungarian kartuli Catalan Vietnamese Thai Estonian Hindi Maltese Slovenčina Latviešu valoda O'z Gjuha  
Menyja kryesore
Fillimi
   
 

Lista e kasinove më të mira online – freskuar çdo ditë

Kam qenë lojtarë i kasinove për shumë vite dhe në 4 vitet e fundit kam kaluar tek kasinot online, pas një kërkimi të gjërë në qindra webfaqe për informim mbi kasinot kamë vëretjur se ato ja të njëjta dhe nëse e ke shikua një i ke shikuar të gjitha.

Atë që unë dhe kolegët e mi jemi duke u munduar të bëjmë është ndërtimi i webfaqe të besueshme dhe të paanshme për të gjithë lojtarët e kasinove të cilët janë duke kërkuar një vend të mirë për të luajtur online, jemi duke punuar shumë që ta përkthejm faqën në sa më shumë gjuhë që është e mundur për arsye që edhe ata të cilën nuk flasin anglisht mund të shijojnë këtë informacion të dobishëm.

Jemi duke freskuar faqen me përmbajtje të reja çdo ditë, përfshirë rishikime të kasinove online, risi dhe bonuse dhe lajme rreth kasinove dhe tregime nga e gjithë bota.

Lexoni rishikimet tona të kasinove më të mira online, përfshirë kasinot më të respektuara në internet, të gjitha në gjuhën e juaj amë.

Casino room Vlerësimi në tërësi E pranuar në SHBA Shkarkim direkt Shpërblim për regjistrim
 Windows Casino 98.3% Jo Shkarko $999 (100%)
 EuroGrand Casino 96.7% Jo Shkarko $1000 (100%)
 888 (Casino On Net) 96.7% Jo Shkarko $200 (100%)
 Casino Tropez 95% Jo Shkarko $3000 (200%)
 Spin Palace 95% Jo Shkarko $1000 (100%)
 Joyland Casino 93.3% Jo Shkarko $850 (100%)
 Gold VIP Club 88.3% Po Shkarko $2400 (100%)


Recently written and posted Backgammon Articles:

DiceArena ™ – the next poker game
DiceArena ™ is the newest invention in multiplayer gambling. It is of course based on dice and not cards and there are a suite of games. The game was developed by Swedish online game developer Jadestone….
Written by John Hill 28 September 2020

MotionX Dice for iPhone
Fullpower® is the leader in developing mobile sensing solutions. On August 18th, they released the MotionX ™ Dice for the iPhone and iPod Touch. It was the consumers that led to the generation of this product….
Written by: Michael Jones 11 September 2020

The latest variation – SassanGammon
2008 seems to be the year for variations on backgammon. The World Backgammon Association (WBA) has announced a new variation in backgammon called SassanGammon ©. The rules have finally been changed to their final form….
Written by: Alexandra Torres 10 September 2020

Some Information and Tips on Backgammon Sets
Backgammon sets are as varied as the players who own them. In many cases, the styles of sets for playing backgammon reflect the personal style of the owner. Here’s some general information about backgammon playing sets and where to find them….
Written by John Adler 01 September 2021

Artikujt e Muajve të fundit:
Tetor 2008Shtator 2008Gusht 2008Qershor 2008
Janar 2008Shkurt 2008Dhjetor 2007Nëntore 2007
Shtator 2007Tetor 2007Gusht 2007Korrik 2007
Qershor 2007Maj 2007Prill 2007Mars 2007
Shkurt 2007Janar 2007Dhjetor 2006Shtator 2006
Gusht 2006Korrik 2006Qershor 2006Maj 2006
Prill 2006Mars 2006Shkurt 2006Janar 2006


Can you Read This?
Skip to toolbar