English Español Français Deutsch Italiano עברית Nederlands اللغة العربية 日本語 Türkçe 汉语/漢語 Ελληνικά Português Suomi Bokmål русский Svenska język Čeština Dansk română България íslenska 韓國語 Bosanski jezik Srpski jezik Hrvatski jezik Ukrainian Tagalog Lithuanian Macedonian Slovenian Hungarian kartuli Catalan Vietnamese Thai Estonian Hindi Maltese Slovenčina Latviešu valoda O'z Gjuha  
Menyja kryesore
Për të luajtur Bekgemon
   
 

Luani bekgemon online!


Lexoni rishikimin tonë rreth faqeve për Bekgemon

NEW! Lexoni rishikimin tonë për faqe për poker online!

Nëse jeni fillestar në Bekgemon, udhësuesi ynë për rregulla dhe strategji do tju tregoj gjithë atë që duhet të dini për Bekgemon dhe ku mund të luhet online.Reported dhe rekomandimet tona për faqet e Bekgemon online janë të bazuara vetëm në përvoja personale.

Doni të luani Bekgemon Online TANI? Shkarkoni programin për bekgemon BGRoom Bekgemon dhe fitoni 10$ bonus pa depozitim.Bekgemon bonuse për Play65

shkruani njërin prej tri bonus kodeve që gjinden më poshtë kur krijoni llogarin tuaj për ti marrur këto bonuse cilat nuk ofrohen askund tjetër.Luani kundër lojtarëve tjerë nga gjithë bota për para të vërteta ose vetëm për argëtim.Sigurishtë që është KËNAQËSI!

Bonus Kodi
Depozito
Prano
DRGAMM5
$25
5$
DRGAMM10
50$
1$0
DRGAMM15
100$
15%


Vëreni: Keto bonuse janë unike. Nuk ofrohen askund tjetër.

Mundeni të na kontaktoni në çfardo kohe përmes e-mailit [email protected] nëse keni pyetje ose komente,Ne jemi këtu tju ndihmojmë.


Recently written and posted Backgammon Articles:

Some Information and Tips on Backgammon Sets
Backgammon sets are as varied as the players who own them. In many cases, the styles of sets for playing backgammon reflect the personal style of the owner. Here’s some general information about backgammon playing sets and where to find them….
Written by John Adler 01 September 2008.

An Overview of Gambling in Backgammon
The possibility of gambling in backgammon is built into the game via the doubling cube. This doesn’t mean that you have to wager money in backgammon – simply don’t use the doubling cube for a gambling-free game….
Written by Benjamin Sami 31 August 2008.

Some Information on the Backgammon Board
The game board for playing backgammon is set up in a very specific way. In this article, we’ll present a brief overview of how to set up a backgammon board….
Written by Longlake James 31 August 2008.

Online Backgammon Strategy vs. “Live” Backgammon” Strategy
Playing strategic online backgammon involves a few adjustments from playing live games. This article discusses how to develop a strategy for playing online backgammon….
Written by Bob Ross 01 September 2008.

Artikujt e Muajve të fundit:
Shtator 2008Gusht 2008Qershor 2008
Janar 2008Shkurt 2008Dhjetor 2007
Nëntore 2007Shtator 2007Tetor 2007
Gusht 2007Korrik 2007Qershor 2007
Maj 2007Prill 2007Mars 2007
Shkurt 2007Janar 2007Dhjetor 2006
Shtator 2006Gusht 2006Korrik 2006
Qershor 2006Maj 2006Prill 2006
Mars 2006Shkurt 2006Janar 2006


Can you Read This?
Skip to toolbar